.

Led digital alarm clock Upgrade Version 8888 стенни часовници могат да автоматично регулиране на яркостта на светодиодите в нощта

Led digital alarm clock Upgrade Version 8888 стенни часовници могат да автоматично регулиране на яркостта

48.00
BGN 24.00 -50 %

Продукти
Налично

вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в ! 1. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Натиснете бутона MODE отново, за да излезете от режим настройка. С USB кабел и адаптер са оборудвани с будилник при изпращане
Характеристики на продукта :
1, на дисплея на времето на Сид, добри визуални ефекти
2, 3 нива на регулиране на яркостта автоматично или ръчно
3, повторете функция, настройка на времето : 5-60 минути (интервал по подразбиране е 5 минути)
4, мощност : 5 V (включително переходнику AC), батерия с бутон CR2032 (включена) използвана като за кола опора за главата, USB кабел (включен)
Описание За Настройка На Времето :
Натиснете и задръжте бутона "MODE", в продължение на 3 секунди, за да влезете в режим настройки—използвайте бутоните UP или DOWN, за да регулирате размера на часа натиснете бутона MODE отново, за да настроите минута с помощта на бутоните UP или DOWN— Натиснете бутон MODE отново, за да излезете от режим настройка.
Стъпка 4. Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес,така че, моля, оставете отзив 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти, много ви благодаря.)
Описание На Нощен Режим :
Нощен режим.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Натиснете два пъти бутона MODE, след това натиснете нагоре или надолу, за да включите / изключите нощен режим.
Забележка : имаме три адаптера на променлив ток : когато правите поръчка, моля оставете съобщение, което искате, в противен случай, ние ще бъдем в съответствие с вашия национален стандарт за доставка!
Продуктовата носи етикет за услугата :
1×8888 led дигитален будилник
1×USB кабел
1 х ac адаптер
1. Той може да се регулират автоматично, а също може да се регулира ръчно
【Функция повторение на алармата, и 】 Той има функция за събуждане и функцията за повторение. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на детайли, повредени и/или неправилно използвани след получаване).

Свойства

Тип:
Будилник
Тип Мобилност:
Цифров
Характеристика:
ЛЮМИНОВАЯ
Материал:
Пластмаса
Тип На Екрана:
ДРИБЛИРА
Стил:
Модерен
Дължина:
215mm
Тегло:
270g
Диаметър на:
87мм
Форма:
Площ
търговска марка:
EAAGD
Тип На Дисплея:
Цифров
Номер На Модела:
F0290
Функция:
Проекция
Ширина:
40mm
Форма:
Това Е Една Страна