.

Eaagd сензорен екран дигитален кухненски таймер, големи цифри, силен сигнал за тревога, магнитна подложка, хронометър обратно броене за печене на спорта

Eaagd сензорен екран дигитален кухненски таймер, големи цифри, силен сигнал за тревога, магнитна подложка,

23.81
BGN 12.00 -50 %

Продукти
Налично


✔ Силен Звуков Сигнал На Алармата :
Той има солиден звуков сигнал и в точното време, на таймере.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Или пък можете да изберете замени.
✔ Трайно Ползване :
Този кухненски таймер не само ограничено до използване в кухнята, но и може да се използва в училище, когато трябва да следи времето, например, в нестабилните ситуации. Игра на игри-това е още един начин за използване на нашата таймер. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Натиснете клавиша M и S едновременно, за да изчистите нулево състояние и да губят време. Подвижните поставки, за да използвате слайд-изложени поставка за плотове. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. Натиснете S/S, за да се спре / стартира. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Натиснете клавиша M, за да настроите минута. Обратно броене до нула бързо ще се сигнал за тревога "Дидиди"
● Няколко предложения - магнитна задната част на кутията, за да го използват, прикрепете към вратата на хладилника. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. Удобно за тези, чието зрение не много добре
● Интелигентен сензорен екран - най-бързият отговор на сензорен екран таймер часа. Максимално време-99 минути и 59 секунди.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

Свойства

Тип:
Будилник
Тип Мобилност:
Цифров
Характеристика:
ЛЮМИНОВАЯ
Материал:
Пластмаса
Диаметър на:
20 mm
Дължина:
50mm
Тип На Екрана:
ДРИБЛИРА
Стил:
Модерен
Форма:
Площ
търговска марка:
EAAGD
Тип На Дисплея:
Цифров
Ширина:
50mm
Тегло:
90g
Номер На Модела:
F0303
Форма:
Това Е Една Страна
Функция:
Сензорно Наблюдение