.

новият натурален AAA 9-10 мм бял Akoya pearl гривна 7.5

новият натурален AAA 9-10 мм бял Akoya pearl гривна 7.5

20.78
BGN 15.00 -28 %

Продукти
Налично


Моля, внимателно прочетете тези подробности преди началото на търга и се свържете директно с нас за допълнителни въпроси, нашият сервизен персонал е готов ще ви обслужи. Можете да се свържете с нас за да получите точната сума, ако не сте сигурни в цена на доставка за вашата държава.
Ние приемаме връщане само за оригиналната опаковка. Ако искате по-бърз метод за shpping,
ние предлагаме ems, и други куриерски. За да се избегне всякакъв вид нещастия, ви предлага да се запознаете с местните обичаи и правителствена регулация, преди да купите. Ако, обаче, всички допълнителни такси, които са за оформяне на митническите органи трябва да бъдат направени от клиента. Ако опаковката е повредена по време на транспортирането, моля, откажете се подпише пакет, и той ще се върне към нас. Ако не сте сигурни в обслужването на вашата страна, моля, свържете се с мен за повече информация., или други данъци). Ако сте закупили в ненадлежащем състояние, моля, обърнете внимание, че разходите за доставка и обработка няма да ви бъде възстановена цялата разходите за обратна доставка трябва да бъде платена от купувача.
Допълнителна Инструкция За Разплащане
Ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да законно да намали вашите вносни мита (или GST, или V. Благодаря за вниманието. Моля, уверете се, че темата не е изкуствен саботаж. метод за доставка по подразбиране-Въздушна поща, която в повечето случаи не е митнически проблеми.

Свойства

Тип Елемент:
Гривни
Глоба или мода:
Модни модели
Съвместимост:
Всичко, Което Е Съвместимо
Номер На Модела:
НОВО
Моторен Тип:
Веревочная Верига
Тип Обков:
Лесен кука
Пол:
Жени
Перлена Форма:
овалния
Материал:
перлата на
Стил:
Модерен
Формамодел:
Кръг
Вид На Гривни:
Гривни От Направления
Тип Инсталация:
Инсталиране На Напрежение
Тип На Метали:
Няма
Вид На Перли:
Сладководни Перли
Функция:
тракер настроението
is_customized:
Yes