.

2,2 мм цифров оптичен аудио кабел, оптичен кабел PVC Яке за DVD плейъри

2,2 мм цифров оптичен аудио кабел, оптичен кабел PVC Яке за DVD плейъри

BGN 1.84

Продукти
Налично

Моля незлое предупредени :
1.
Уважаеми Клиенти,
За методите за доставка. Моля, позволете малко да се задържат. Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента
Коментари
Благодаря ви и се наслаждавайте на покупка от нас в !
Комуникацията е много важно. В случай, че подробност сте получили грешен, моля, направете снимки и се свържете с нас. Ние гарантираме, че стоката ще бъде добре защитена, бублевых торби, без търговията на кутията! Доставка по целия свят с изключение на ограничен достъп области като кликнете на бутона "доставка и плащания" за повече информация.
Моля, не отваряйте спор в рамките на 40 дни, моля, първо се свържете с нас. Ние ще ви изпратим правилния отговор. Купувачът заплаща обратна доставка. Моля, свържете се с нас за всякакви проблеми и решения. Повечето поръчки ще бъде изпратено в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането.
Бразилия, обикновено отнема около 30~60 дни. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. цветовете могат да се различават малко дисплей разлика. Ние ще ви изпратим нов, или ще ви възстановим парите. От понеделник до събота. Ако не сте доволни от продукт, докато той е в добро състояние, моля върнете ни го в рамките на 30 дни. Можете да следите в официалния сайт на China Post. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване. Така че, моля, свържете се с нас. Моля да разберете
Пакетът включва : 1 X оптичен цифров аудио кабел Моля, обърнете внимание, че подробности ще переупакованы, за да поддържате разходите за доставка и да бъдат екологично чисти.

Свойства

търговска марка:
Vanker
Номер На Модела:
оптичен цифров аудио кабел
Материал:
PVC
Цвят:
Черен
Дължина на кабела:
0,2 m, 1,5 м, 3 м, 8 м, 20 м
диаметър на кабела:
2,2 мм