.

SP2110, 5 pin No need to weld Waterproof Connector, LED waterproof кабел connector plug socket 5 пин, IP68

SP2110, 5 pin No need to weld Waterproof Connector, LED waterproof кабел connector plug socket 5 пин,

12.16
BGN 10.00 -18 %

Продукти
Налично

За да изберете правилните продукти,ние сме направили задълбочено категория за вас,ако имате повече въпроси, като например : трябва броня,или без броня, можете да оставите съобщение при поръчка, разбира се, можете да се свържете с нас директно.
Скъпи приятели, добре дошли в нашия магазин, не биха могли да се отделят няколко минути, за да се запознаят с тази инструкция? Благодарим ви. моля изпратено съобщение, за да ни каже какъв вид искате когато правите поръчка! Ако се интересувате,ад се чувстват свободни да свържете се с нас за да видите повече продукти,306088673 (в) благодаря com qq (съкращаване на текста) 5. Всеки номер, който трябва да се потвърди, моля, свържете се с saler за усъвършенстване на спецификацията. ние имаме добра цена за големи количества, и ние можем да персонализирате с кабел според изискванията на клиента 4. Ние гарантираме, че всяка поръчка може да бъде успешно доставено в ръцете си. жак, които сме продали, е международен соединителем съвместимост марки, Моля, изберете правилния номер на детайли в съответствие с това, което ви трябва.Ако имате нужда от заваряване кабел конектор, по-добре да предостави парампер кабел и спецификация на съединителя.
Ние се стремим да всички продукти, които ние управляваме, са квалифицирани, високо качество. Поръчки под USD$200, ние ще Ви изпратим стоката чрез колет, това ще отнеме около 18 дни. Няма значение колко ще си купят. Ако имате някакви едро поръчка, моля, не се колебайте да се свържете за допълнителна отстъпка 6.

Свойства

търговска марка:
SZJELEN
Номер На Модела:
SP2110/P5-SP2113/S5