.

1pc Spur Gear скоростна 1M 100Т 1 mod gear rack 100teeth дупка 8 10 12 15 17 20mm spur gear precision 45 steel cnc реечная предаване

1pc Spur Gear скоростна 1M 100Т 1 mod gear rack 100teeth дупка 8 10 12 15 17 20mm spur gear precision

BGN 31.30

Продукти
Налично

Ако сте в отдалечен район на DHL/FEDEX, ние си запазваме правото да ви таксува за дистанционно заплащане.след поръчване, моля, запазете вашата електронна поща, с която могат да се свържат. Конкретни данни отговарят на обекта.
Знак перевозкы на пратката, моля дайте воля на опаковката и проверете дали има някои щети пред знак, а след това, ако има някаква повреда, моля, не се подпише и да се свържете ние веднага ние ще изберем най-добрият начин пошлем стоки до вас, когато куриер сте го избрали не е добре за разлика ние ще изпратим на worldwidebut ако митническо вашата страна строги, моля свържете се с нас преди да дадете проверка подробности и е потвърдено.Ние винаги обявяваме по-ниска цена, за да се избегне данък. ако имате нужда от други материали и обработка на повърхността,моля, свържете се с нас. Това е нормално явление.
Ако имате нужда от голямо количество, моля свържете се с нас, за да получите по-добра цена на едро и цена за доставка. Ние сме най процессионным /надежден производител/доставчик на електромотор и аксесоари в континенталната част на Китай.

Свойства

Диаметър На Отвора:
8мм, 10мм, 12мм, 15мм
Налягане, Ъгъл:
20
Посока:
дясната ръка
Материал:
Стомана
Форма:
Разклонения
Профил На Зъба:
Цилиндрична Обратно
Номер На Модела:
1M-100Т
Обработка:
Хоббинг
Стандартен или нестандартен:
Стандарт