.

Най-новият пътен под наем 3K full carbon windreaver racing seatpost Mountain carbon bicycle seatposts МТБ parts customized Free shipping

Най-новият пътен под наем 3K full carbon windreaver racing seatpost Mountain carbon bicycle seatposts

BGN 32.94

Продукти
Налично


2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т. Доставка :
1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM,тогава ние ще използваме EMS и т.
Ние работим 6 дни в седмицата от 8 : 00 до 20 : 00 часа, от понеделник до събота пекин път. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома. Моля, обърнете внимание : Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.

Свойства

Материал:
Въглеродни Влакна
Диаметър на:
27.2 / 30.8 / 31.6 мм
Дължина (mm):
400mm
офсет:
около 25мм
държава:
100% чисто нов
is_customized:
Yes