.

10 бр. нов 5 мм пътен под наем 3 до пълен въглеродни влакна слушалки за миене на планински велосипед стволови въглеродни полагане на МТВ велосипед части Безплатна дос

10 бр. нов 5 мм пътен под наем 3 до пълен въглеродни влакна слушалки за миене на планински велосипед стволови

BGN 5.86

Продукти
Налично

, моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила.
3 свържете се с нас по електронната поща или на нашия търговски мениджър : Valeria , преди да оставят някакви отрицателни или неутрални коментари.
Пожелавам ви да имате голям опит за пазаруване тук!
. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т. Че ' S е по-голям, можем да вземем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и вашият предпочитан модел. )
Тегло : около 5 грама (10 мм) тип на мотора : Планински / пътен под наем една гаранция за качество година беше EN14766 ; стандарти EN14781 и стандарти JAPAN JIS.
Описание и материали Материал : пълно въглеродни влакна
Външен диаметър : около 34 мм
Вътрешен диаметър : приблизително 1-1 / 8" ( 28,6 мм)
Височина : 5 mm
Цвят : като на изображението ( ние също можем да направим с логото, и добре дошли на сътрудници по целия свят, за продажба на едро и выполненному по поръчка.
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.

Свойства

Височина:
5 мм
Материал:
3K пълно въглеродни влакна
Диаметър На Отвора:
28,6 мм
Външен диаметър:
34 мм
Номер На Модела:
OEM
Тегло:
5 g
Размер:
5mm
държава:
100% чисто нов