.

Zeegle 1бр кухненски щипки начин на Приготвяне на салата храна полагане на силикон щипки за барбекю дръжка от неръждаема стомана шведска маса, маса за хранене маша

Zeegle 1бр кухненски щипки начин на Приготвяне на салата храна полагане на силикон щипки за барбекю дръжка

4.62
BGN 3.00 -35 %

Продукти
Налично

Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
1бр от неръждаема стомана, пластмаса за хранителни щипки за барбекю и салатен бюфет маса хранителни клещи с кухненски инструмент е 100% чисто нов и високо качество на най-добрият избор за кухни с помощта материал : пластмаса и неръждаема стомана цвят : червен, зелен, жълт (ние случаен цвят доставят за вас) Пакет icluded : 1 брой неръждаема стомана, пластмаса фитил барбекю храна клип сцепление 1.Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3-5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Свойства

Цвят:
случаен цвят
Тип:
Инструменти
Характеристика:
Лесно Се Почиства,Температурна Устойчивост
Покритие:
Без Покритие
За Телефонен Номер:
1
Номер На Комплекта:
2
Номер На Модела:
хранително-вкусовата Тонг
търговска марка:
ЗИГЛЬ
Тип На Инструмента:
Скоба За Пържене На Храна
Материал:
Неръждаема Стомана + Пластмаса
Тип Аксесоар:
Обжарочный Скоба