.

6 листа/комплект Kawaii planner Stickers cartoon момиче дневник note PVC sticker/message sticker/Decoration Label/корейски канцеларски материали

6 листа/комплект Kawaii planner Stickers cartoon момиче дневник note PVC sticker/message sticker/Decoration

37.60
BGN 34.00 -10 %

Продукти
Налично

Обратна връзка : вашето удовлетворение-това е нашето желание, така че ако има нещо,което може да ви направи доволни (включително нашия продукт и услуга, или друго нещо), моля, свържете се с нас, отново да се погрижат за вас, преди да поставите поръчка в спор, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.
размер 200*100 (мм)
6 различни дизайни/опаковка. Спедиция : доставката ще бъде организирана в рамките на 7 дни след заплащане на comfim. Моля, свържете се с нас по пощата , електронната поща или на търговския мениджър, ако имате някакви други изисквания. EMS отнеме 5-12 работни дни, трябва да плащат разходите за доставка. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен. DHL ще отнеме 3-7 работни дни,трябва да плащат разходите за доставка.

Свойства

Стил:
Бележник За Водене На Записки
Характеристика:
Самоклеящийся Материал
търговска марка:
Alideco
персонални:
No
Функция:
Украса
Магнетизмът:
No
Лепило Или Не:
ДА
Номер На Модела:
TK-0089