.

1 кутия Pro Грижи за временна корона материал избелване на зъби зъболекарски материали за устната хигиена инструмент за предните зъби молярные зъби

1 кутия Pro Грижи за временна корона материал избелване на зъби зъболекарски материали за устната хигиена

2.98
BGN 2.00 -33 %

Продукти
Налично

Е има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт? Да, ние изпращаме на всеки ред с отслеживающим номер, и можете да видите изпращане на staus на съответния уеб сайт. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Често задавани въпроси : 1. Ако имате специална заявка, моля, свържете се с нас.Като правило, ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.купувачът ще бъде отговорен за такава вреда или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци върху вноса в страната си. 2 см (приблизително)
Материал : Пластмаса
Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента. Моля, разберете, благодаря!
Пакетът включва : 1 x кутия за разнообразни размери / типът на предните зъби, паста за временна корона
Доставка : когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.

Свойства

Тип Елемент:
Избелване На Зъби
търговска марка:
Яс
Номер На Модела:
30705
Съставка:
Пластмаса
Размер:
Small
НЕТНО ТЕГЛО:
30 г