.

OD98*14 мм, 8 бр / кутия Виланд система син и бял цвят зъболекарски восък блокове / CAD / CAM система резба восък 98*14 мм Безплатна доставка

OD98*14 мм, 8 бр / кутия Виланд система син и бял цвят зъболекарски восък блокове / CAD / CAM система

140.93
BGN 134.00 -5 %

Продукти
Налично

Пожелавам ви да се разбере, благодаря! И някои стоки включват метал, електричество или магнетизъм, така че той не може да превозва E-Packet и E-EMS; ако това е така, ние ще променим друг подходящ начин за вас, като China Post или Post NL.
В това време можете да получите пакет , ако той е бил счупен , моля , не подписвайте пакет и се свържете с нас на време ,аз ще се опитам да направя всичко възможно, за да slovenije трябва да го, ако сте приели счупени пакет, ние няма да предприемаме никакви проблеми !!!!
Ерик Джанг
. Той е съвместим с зубоврачебной лаборатория за производство на всички форми на устната тъкан, специално за зубоврачебной CAD/CAM системи, конци восъци, восъчни форми на коронки на зъбите и мостовидного протеза. Отлична обрабатываемость, липса на сцепление към фрезерным инструменти и удобство за ръчно фрезоване, най-тънка коронката на зъбите може да достигне 0,3 mm.

Свойства

Цвят:
Син 98x14mm, белота 98x14mm
Номер На Модела:
RS-WW98*14
Плавателни Съдове На Фалшиви Мигли:
ръчна изработка
търговска марка:
Beemyi
Размер:
OD98*14mm
Материал:
восък
Цвят:
Син, Бял
Приложение:
Използва се за направата на възстановявания на зъби, коронки, стоматологичен протези