.

светкавица-магически трик, магически аксесоари, реквизит, градинска магия, предсказательная магия

светкавица-магически трик, магически аксесоари, реквизит, градинска магия, предсказательная магия

10.54
BGN 10.00 -5 %

Продукти
Налично


Paym ent :
Ние приемаме всяко плащане, която искате, вие можете да се свържете с нас на първо място, когато искате да използвате друг плащане.Моля, посъветвайте се обясни vide o за продукти, след като сте ги поръчали.Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. И купувачът трябва да носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. (Повечето обекти са безплатна доставка, вие не трябва да плащат за разходите за доставка, в този вид). вашите откровени и директни признания и оценки са много важни за нас! Това показва, колко ние сме честни и полезни, и това помага да се определи нашият най-подходящия рейтинг тук, в Alibaba. Можете да поискате видео преди да направят поръчка
Shipme nt :
1.Ние много сериозно се отнасяме към вашите жалби и спорове, и ние ще предприемем всички действия в рамките на разумните граници, за да реши жалбата си, преди да сте опубликуете вашия кометар.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.ние не ще възстановим цената за доставка за отказанные на заминаване. (в повечето случаи това не е проблем трик, това е купувачът не знае как да играе в нея)
Обратна Връзка И Спорове :
1.

Свойства

Материал:
Пластмаса
Тип:
Кутия За Кубчета
Възрастова Група:
Възрастни
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Пол:
Унисекс
Характеристики:
Научете Се, Лесно Да Се Прави На Начинаещ Професионалист,Жонгльори, На Улицата,На Сцената
търговска марка:
ду-уопс
Място на произход на стоките:
Шанхай, Китай (Континентален)