.

Оригиналът е на 95% са нови дъски DB93-02980S-LF db41-00310A компютър климатизация на контролния панел

Оригиналът е на 95% са нови дъски DB93-02980S-LF db41-00310A компютър климатизация на контролния панел

BGN 115.20

Продукти
Налично

Това е важно и ще ви пази нашата печалба.
Забележка :
Уважаеми международни клиенти, Добре дошли в Guangzhou Deeli technology co. please се свържете с нас ако имате нужда от друг метод перевозкы на пратката. моля, дайте ни положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта. Моля, свържете се с нас , ние ще се опитаме да решим проблема ,ако искате да го изпрати обратно, ние не носим отговорност за възстановяване на разходите за доставка. Ние винаги се опитваме да предложат на клиентите най-добрите услуги и високо качество на продуктите.
4> > > продукти и лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получавате стоката, ако полето е разрушен до друга форма, моля, направете снимка и доказателства за повредени кутии, а след това поиска делото да потвърди ситуацията. 95% чисто нов и 90% нов смисъл на употребявани продукти, 100% нов смисъл на нов продукт. Моля, посочете точния адрес и телефон за контакт.
5>> > ако продуктите не са работили, когато сте ги получили, причините може да са много.
(8) за бърза и сигурна доставка ние ще изпратим поръчки само на адрес на доставка, който сте потвърдили с помощта на Набирателни.Благодаря
Когато получавате продукт, която изпитва проблеми, моля, свържете се с продавача, да не говорим за случаен спор, да решим този проблем заедно.
(7) ние ще изпратим на стоки в рамките на 2-3 дни след получаване на плащането.
(3) вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача. Ако доставката се забави или стоки, повредени по начин,моля пишете ни.
3>>> Ако даден продукт не е описан, тъй като ние обещаваме, можете да се свържете с нас, за да си върне парите или да обменят най-подходящия за вас.

Свойства

Тип:
Детайли Климатик
Приложение:
Начало
документ:
CE
is_customized:
Yes