.

Безплатна Доставка Античен Месинг Всплывающая Мивка Сливная Месинг Всплывающая Сливная Мивка С Преливник Аксесоари За Баня

Безплатна Доставка Античен Месинг Всплывающая Мивка Сливная Месинг Всплывающая Сливная Мивка С Преливник

41.60
BGN 30.00 -28 %

Продукти
Налично

Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни.
Международни купувачите-моля, обърнете внимание, че ние обикновено отбелязваме ви парцел като подарък на ниска цена вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Тип : Push Pop Up Down
Стил : Класически
Материал : Месинг
Покритие : Античен Месинг
Нето тегло : 0,3 кг
А : Зелен Цвят
Б : Армейски Зелен Цвят
Нашият срок за доставка е 1-3 дни след потвърждаване на плащането , ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за повече информация. И бразилският митническо поиска задължително да се постави цена . Моля, свържете се с нас , ако искате да върнете продукта, което трябва да заплати разходите за доставка . Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.
Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира. Транзитно време може да се промени, особено в сезона на отпуските.

Свойства

Тип:
Канализация
Стил:
Натиснете Надолу Прозорец
Номер На Модела:
DA002
Повърхностно Покритие:
С галванично покритие
Материал:
Месинг
Приложение:
Плувен басейн
Начин За Източване На Пода:
Гравитационната Зачервяване На Лицето
Размер:
2.6 inch
Търговски Вид:
Почистване На Домакински