.

Забавен храна за кучета топката на Пет интерактивна играчка чаша Яйце-умни кучета играят лечение на топка пъзел разклащане за кучета увеличава IQ 3d40

Забавен храна за кучета топката на Пет интерактивна играчка чаша Яйце-умни кучета играят лечение на топка

31.97
BGN 19.00 -41 %

Продукти
Налично


Въпрос : когато времето свършва,а аз не съм си парцел, какво да правя ?
Отговор : изпратете ни съобщение, за разширяване на защита за вас. купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.Получавате стоката трябва да 15-45 работни дни (Бразилия-50-60 дни).
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!
1. Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.) Може да бъде повече от обикновено. 100% сигурен : топчета храни за домашни любимци с дозатор за хранене-тя е изключително здрава, нетоксичен и не е като мирис материал. Той е 100% сигурно за всички домашни любимци. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
China Post Ordinary Small Packet plus Tracking information is not available.( 1-2 дни, за да даде разумно удовлетворение решение на проблема )
2.
Информация за проследяване на препоръчана въздушна поща China Post е на разположение. Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.
Въпрос : не може ли да се намали цената на моя колет ?
Отговор : Да, ние обикновено така и правя.Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.Какво да правя ?
Отговор : моля, свържете се с нас възможно най-скоро и след 1-2 дни, за да даде разумно удовлетворение решение. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
2.Funny Dog Food Ball Пет Interactive Toy Tumbler Egg по-Разумни Dogs Playing Treat Топка Пъзел Тресеше for Dogs увеличава IQ характеристики : отделя за лесно почистване : интерактивна играчка топка лесно отвинчивается, за да добавите храна или лакомства, а също и да направи почистването е лесно.

Свойства

Тип:
Куче
Тип Елемент:
Съхранение На Храни
Применимая Порода Кучета:
Универсален
Материал:
Пластмаса
търговска марка:
ИДЕПЕТ
обем:
100 мл