.

APP Remote Control GPS Тракер с ключ SOS LK909

APP Remote Control GPS Тракер с ключ SOS LK909

88.00
BGN 84.00 -5 %

Продукти
Налично

ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.
Гаранция :
1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът (ите), не така се рекламира.
Рекламации И Връщане На Парични Средства :
1. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за увреждания на части (с изключение на части повредени и / или злоупотребленных след получаване). Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. Или пък можете да изберете замени.
Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в !
За Обратна Връзка :
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Свойства

Номер На Модела:
Друго
Работен Език:
Английски
търговска марка:
засаждане на нова