.

ПУ-100 Quick Release Plate for Benro B3 J2 J3 SLR Camera Tripod Telephoto Board Parts Q24139

ПУ-100 Quick Release Plate for Benro B3 J2 J3 SLR Camera Tripod Telephoto Board Parts Q24139

BGN 9.74

Продукти
Налично

уплътнението е гумена : уникален дизайн за неравен неплъзгащи гумени уплътнения не само подобрява устойчивост на корпуса, но и намалява възможността за въртене на корпуса. Материал : внесен висококачествен материал алуминиева сплав, ниско тегло и много издръжлив. съвместимост : той приема международни общите стандартни размери, дизайн и е съвместим с много от международните зажимными закон камери (като Benro, ACRA, КЪРК, WIMBERLEY, RRS и т. повърхностно покритие : след трудна анодна обработка, корозия, устойчивост, издръжливост и гладък външен вид. Обработка : използва се излага на механична обработка КНК, появата на елегантния газ, край на дъгата след обработка на дъга, в линия с ергономични дизайн, гарантира сигурността полза.
и защита на долната част на камерата, за да не му е било лесно да се повреди, разумен дизайн заплата плюс регулируема бленда, така че диапазон на регулиране, се увеличава значително.
ПУ-100 Быстроразъемная табела за Benro B3 J2 J3 SLR Camera Tripod Telephoto Board
ПУ-100 Быстроразъемная табела за Benro B3 J2 J3 SLR Camera Tripod Telephoto Board
Универсална бърза плоча серия ПУ : обикновено се използват в различни цифрови фотоапарати .Изработен е от повече от 30% по-голям размер, отколкото стандартните винтове, повишават неговата твърдост и здравина на закрепване на камерата быстросъемной табела. винтове фотоапарат : всяка быстроразъемная плоча с винт камера от неръждаема стомана, а шестостенни главата на винта на камерата използва специална форма.

Свойства

търговска марка:
BGNing
Материал:
Алуминий
Тип:
Професионален Статив
Воспользуйся:
цифров фотоапарат
Номер На Модела:
Q24139
Пакет:
No