.

4.0 мм цифров оптичен аудио кабел, оптично влакно сплетен кабел алуминиев корпус злато

4.0 мм цифров оптичен аудио кабел, оптично влакно сплетен кабел алуминиев корпус злато

BGN 2.00

Продукти
Налично


Бразилия, обикновено отнема около 30~60 дни. Ние ще ви изпратим правилния отговор. Моля, свържете се с нас за всякакви проблеми и решения. Моля добросердечно забележете, че нашето работно време :
09 : 00-18 : 00 GMT+8, часова зона аляска време. Подробностите са потопени въздушна поща, 15-25 работни дни, за повечето страни и зони-моля вижте таблицата по-долу, за срока на доставка. От понеделник до събота.
Описание : 100% чисто нов и високо качество на пълно покритие на плетени яке, осигурява по-добра защита против надраскване и износване, което прави кабел са по-трайни, щепсела и да играе, удобен за използване кабел е гъвкав и добър свита, практичен и здрав тежко екраниране позволява да се гарантира максимално качество на звука; намаляване на изкривяване и загуба на сигнала; да се намали загубата за връщане, така че музиката, на диалога и звукови ефекти винаги са ясни, драматични, богато подробни, в отлично качество на сигнала
Технически характеристики : Материал материал : ПЛАСТМАСА + алуминий цвят : златен Дължина на кабела : 1 м-1. Ние гарантираме, че стоката ще бъде добре защитена, бублевых торби, без търговията на кутията!
Моля, обърнете внимание : стока ще переупакованы, за да си спестите разходите за доставка и да бъдат екологично чисти.8 cm чрез кабел може да се прилага за : свързване на DVD / CD плеър към усилвател на мощност за свързване на компютъра към усилвател на мощност за свързване PSII/PSIII / HDVD за усилвател на мощност за свързване на цифрова ТЕЛЕВИЗИЯ / STB за усилвател на мощност
Забележка : 1.

Свойства

търговска марка:
Vanker
Номер На Модела:
оптичен цифров аудио кабел
Материал:
PVC + алуминий
Цвят:
Злато
Дължина на кабела:
1 м-1.5 m, 2 m, 3 m, 5 m
Външен диаметър:
6 мм
Диаметърът на влакното:
1 мм