.

Allenjoy Big Ben flower photography background живопис love wedding background photo studio decor photocall professional

Allenjoy Big Ben flower photography background живопис love wedding background photo studio decor photocall

22.22
BGN 15.00 -32 %

Продукти
Налично

Забележка Бразилия е 40-90 дни.Як, здрав, с ярък цвят, без шевове. Допълнителни услуги, моля свържете се с нас 1. Нашият графичен дизайнер ще прави за вас, а след това аз ще публикуваме ви прави, за да потвърдите. Така че, ако не можете да приемете, моля, купувайте с повишено внимание. Въпрос : Как да се създаде фон, който да не се продава? А : можете да изпратите изображение или идеи и размера на иска към нашата услуга за поддръжка на клиенти, и нашите дизайнери ще се опитат да проектираме този фон за вас.
За нашия марката Allenjoy ние сме професионален производител на декори за снимките, ние имаме собствено фотографско студио и нашият екип. До : имам файлове можете да отпечатате веднага, като изпрати до вас? А : Моля кажи ни размера, който искате. Пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px ,или разрешение не по-малко от 300 dpi.Може да се използва няколко пъти, е подходящ за професионални фотографи и фотостудий. Нашите дизайнери ще изработят дизайн за вас. За полиестерни фон можете да го пере или глади, за да премахване на гънки,гънки и лесно се изхвърлят. Африка, Южна Америка заема 25-60 работни дни.смогите да бъде индивидуално към всеки размер 4. Можете да се свържете с нас по мнение на поръчката и на нашата електронна поща kate(at)globalego.Обикновено трябва да изпрати в Съединените Щати 12-20 работни дни, Европа, Азия, Океания отнема 15-30 работни дни., Нашите дизайнери могат да проектират различни среди в съответствие с нуждите на всеки клиент.

Свойства

Размер (мм):
търговска марка:
Алленджой
Номер На Модела:
MMJW-0196
Стил:
Етап
Тип:
Спрей За Боядисана
Пакет:
ДА
Материал:
тънък винил
Размер:
customized to any size
персонални:
текст или дизайн
да се прилага:
снимка на фотографско студио, парти, тържество
Материал:
Тънък винил и полиестер
Максимална ширина:
300 см(10 фута)
Може да се пере:
Само полиестер
Характеристика:
Намаляване на гънки при гладене
Пътя продукти:
Печат и термичен преход
Използването на:
Различни размери за различни приложения.