.

MLAY IPL beauty device интензивна пулсираща светлина ipl епилация, Лечение на акне, за подмладяване на кожата лампи

MLAY IPL beauty device интензивна пулсираща светлина ipl епилация, Лечение на акне, за подмладяване на

80.00
BGN 76.00 -5 %

Продукти
Налично

всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Ако купувач се дължи на данъчни въпроси пуска продукти и моля се връща към продукта, когато продуктът достигне страната ни, ние ще се върнем към долара, процесът отнема няколко месеца време, моля, бъдете търпеливи, не отваряйте спорове. Още веднъж, благодаря ви за поръчка и се надявам, че ще се насладите на вашата покупка тук.
Времето за транспортиране на пощенски колети (други страни са използвали връзка околните страни) :
1.ние приемаме alipay тук.(Проблеми с качеството, ще бъде отложено. Обикновено другите курьерам се изисква само на 5-20 дни. ние обещаваме, че ние никога не поставяме всичко в пакет или не са в контакт с получатели. ако стоката е дефектна при получаване. Клиентът трябва да върне стоката в първоначалното им състояние в продължение на 3 дни, моля, свържете се с нас за консултация.
Напомняне : ние осигуряваме най-доброто следпродажбено обслужване, всички проблеми, моля консултирайте се с нас. Моля, изберете съответния вид транспорт.
Вашият коментар е много важно за успеха на нашия бизнес. Купувачът е отговорен за обратна доставка и товаро-разтоварни разходи. други начини на плащане, моля, пишете ни, и ние ще се свържем.
Лампа За Подмладяване На Кожата
Лампа Изчистване На Акне
Къде да използвате?
Премахването на косата : косата, устните, косата под мишниците, косата, тялото и краката,косата на места, които да оказват влияние върху възгледите, както и линията на косата на челото си и бикини зоната.

Свойства

Тип Елемент:
Острието На Бръснач
Размер:
T3 IPL Exchange Lamp head
Брой:
300000 импулси
търговска марка:
МЛАЙ
Материал:
кварцевая лампа
Номер На Модела:
T3