.

Покриване на въглища четки за MAKITA 319847 DH14DMR DH14DL CS36DL CR24DV CR18DSL CR18DMR CR18DL CR14DSL CG18DL CG18DAL CF18DSL CF18DSAL

Покриване на въглища четки за MAKITA 319847 DH14DMR DH14DL CS36DL CR24DV CR18DSL CR18DMR CR18DL CR14DSL

BGN 13.76

Продукти
Налично

За да помогне на купувачите да се избегне данък на вноса, по-ниска цена ще бъдат обявени в митническата фактура.И всяка внос, се събира такса или такса ще отговорност за купувачите. Ако не можете да направите плащане за новата поръчка,то моля, изчакайте в продължение на няколко минути, или, свържете се с нас. Ако поръчката ви е по-малко от 2 кг, ние ще изпратим чрез руския Air / Post NL / China Post регистрирани фирми въздушна поща / e Packet в съответствие с вашата държава.Ние сме длъжни да потърсим за вас всичко положително.ние ще изпратим вашите стоки,когато получим плащането, и ще се качи номер за проследяване веднага след изпращането на пратката. (DHL, EMS, FEDEX и т. на изображението и спецификациите на продукта, поставени първоначално фабриками, така че може да се случи изработва променени някои технически данни или outlookings които ние не актуализиране все още.Положителни коментари ни помагат да растат тук. Моля, разберете.Можете да се свържете с нас,оставяйки съобщение в центъра за съобщения, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.След като дефектът се е случвало,моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни от датата на получаване на данни за доставка.
Отговорност и бизнес
1.Ако ви харесва, моля, оставете вашата поръчка 5-звезден обратна връзка.И ние не можем да ви информирам всички по ред предварително.Ако искате да знаете,къде се намира стоката, ще можете да го следите в линка 17 TRACK.
Състояние На Превозното
1.

Свойства

търговска марка:
КИМГУ
Направи си Сам пособия:
Металообработване