.

Високо качество!Направи си САМ нов Орел древните стъклени трофеи бутиков хотел Crystal трофей сувенири, Безплатна доставка

Високо качество!Направи си САМ нов Орел древните стъклени трофеи бутиков хотел Crystal трофей сувенири,

143.98
BGN 137.00 -5 %

Продукти
Налично

Ако сте недоволни от puchase след получаване на поръчката, също така, моля, свържете се с нас в рамките на 5 работни дни. pls да се консултира с персонал от местната митница, преди да купите.
друга държава с различна данъчна политика. може би ще се събират на данъчно задължение. Ние се надяваме, че той ще пристигне навреме, но така или иначе това е международна доставка в пощенската система. Нашите думи : Скъпи приятели, ние носим отговорност за щети на стоките до вашия получаване.
Добре дошли на 100% от групата на новия размер : 23 см материал : Кристал тегло : 1,5 кг, когато продуктът се доставя, той не etches нито една дума. Щастливо пазаруване ^_^. Времето за доставка ще зависи от компанията за доставка и вашите местни обичаи и местната ефективност.Ако има митническа такса ще носи на купувача
Доставка : доставката ще бъде направена възможно най-скоро след вашето плащане. Скъпи приятели, между нас е голямо разстояние, и ако изпращане назад, а след време и плащането не се оползотворяват, че ние сме много последователно и внимателно да доставяме висококачествени продукти. Ако искате други начини на доставка, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. Ако се нуждаете от добавяне на лого и свързаните с тях съдържание, моля, оставете съобщение по поръчка. В този случай, моля, поемате транспортните разходи по доставката и изпращане обратно.

Свойства

Номер На Модела:
Т0111
Тип:
трофейный купа
Материал:
PU
is_customized:
Yes
Материал:
Размер:
23см