.

Оригиналът на Xiaomi Xiaoji MiniJ 0.25 s инфрачервена автоматична индукционная Вспенивающаяся Ръчна пералня, за един умен дом автоматична Вспенивающаяся ръчно пране

Оригиналът на Xiaomi Xiaoji MiniJ 0.25 s инфрачервена автоматична индукционная Вспенивающаяся Ръчна пералня,

BGN 44.78

Продукти
Налично

транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Ако не сте получили вашият товар в продължение на период от време на защита , моля, свържете се с нас. обратната връзка е много важна .
И батерията не е включена, защото суха батерия не позволява на кораб. Ние ще ви възстановим парите или ще отново.
Пакетът включва :
*Автоматична Индукционная Вспенивающаяся Ръчно Миене На Mini J
* Празна бутилка ( може да купи дезинфектант за ръце в местния магазин и да се сложи в бутилка,ние ще изпратим само една празна кутия )
Този предмет е оригинален Xiaoji, марка Xiaoji (Mini J) е суббрендом Xiaomi, благодаря ви за вашето разбиране.
Xiaomi Ecological Китай Brand Xiaoji Mini J Auto Induction Foaming Hand Шайба Wash For Smart Home Auto Foaming Hand Wash
Забележка : ние превзойдем бутилка дезинфектант за ръце, тъй като водата не може да бъде изпратена. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Ако течността е доста гъста, моля, използвайте 70% вода + 30% течности,за да може тя да работи.
За Изпращане 1. ние Ви молим да се свържете директно с нас преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! 2. За Компанията Обратна Връзка 1. Кораб извън в 24 часа. Ако оставите отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас, ние допуснем, че вие сте се отказали от следпродажбено обслужване, благодаря.

Свойства

Състояние събрание:
Готов за работа
Номер На Модела:
Ръчно Измиване На Xiaoji
търговска марка:
xiaomi
жироскоп:
N/A
максимална скорост:
N/A
Каналите За Управление На:
2 канала
Мащаб:
N/A