.

Безплатна доставка на вакуум преобразувател на налягане клапа 1H0 906 627 1H0906627 за AUDI A4 A6 SEAT, SKODA, VW

Безплатна доставка на вакуум преобразувател на налягане клапа 1H0 906 627 1H0906627 за AUDI A4 A6 SEAT,

BGN 41.28

Продукти
Налично

Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане бъде извършено. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
В момента ние не изпращаме стоката В APO /P. Нашият основен продукт включва автоматични сензори, електромагнитен клапан, който има, часова извор на напрежение, передаточную верига, бобината на запалването, резистор вентилатора, а също и Volkswagen Land rover, Jeep, Mercedes-Benz, BMW, Mitsubishi, Ford pick up Whole Auto parts и т. Доставка
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. В момента ние не изпращаме кутии APO /P.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Моля, да ни кажете пълното си име, адрес за кореспонденция, пощенски код, телефонен номер, за да се гарантира, че ще можете бързо да получите стоката. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Ние изпращаме стока само на адреса, посочен в по време на оформяне на поръчката, ако можем да доставим вашия продукт на вашият стар или невалиден адрес, и той ще се върне обратно като непотърсени в първоначалното си състояние, а след това възстановяване на стойността на стоката ще бъде произведен само.
- Вие също така можете да намерите на официалния сайт за Mitsubishi, Honda, Nissan, Toyota, Hyundai, GM service, да влезе там и да намерят съвместимост. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Никакви претенции не могат да бъдат приети след 7 дни.
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА :
Безплатна доставка на вакуум преобразувател на налягане клапа 1 H0 906 627 1 H0906627 за AUDI A4 A6 SEAT, SKODA, VW
Брутното тегло : 0,35 кг / бр
Опаковка : 1 PCS / найлонова торбичка
Част # : 1 H0906627
Приложение : AUDI A4 A6 SEAT, SKODA, VW
Моля, Прочетете Внимателно Всичко По-Долу!!! Преди Да Поръчате
Ако не можете да се уверите, че данните отговарят на вашия автомобил или не, моля, проверете номер по ваш VIN(идентификационному номер на превозното средство) при местния дилър или имаме beore покупката!
На връщане и рекламации не се приемат за стоки, които не са проверени за съвместимост!!
Ние изпращаме стока само на адреса, посочен в по време на оформяне на поръчката, ако можем да доставим вашия продукт на вашият стар или невалиден адрес, и той ще се върне обратно като непотърсени в първоначалното си състояние, а след това възстановяване на стойността на стоката ще бъде произведен само.

Свойства

търговска марка:
КАПАКО
Материал:
Смес
Номер На Модела:
1H0906627
Приложение:
AUDI A4 A6 SEAT, SKODA, VW
Година:
1993-1997
Позиция:
100% чисто нов