.

Натурална бича кост прилеп висулка обратно облак кралят на Луната Бодхи САМ аксесоари.

Натурална бича кост прилеп висулка обратно облак кралят на Луната Бодхи САМ аксесоари.

BGN 10.88

Продукти
Налично


Благодарим ви. Моля, обърнете внимание, че купувачите трябва да се уверите, че върнатите стоки са в първоначалните условия.
Вашето удовлетворение е нашата амбиция. Тези разходи са за сметка на купувача, ако те ще бъдат направени.Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, искрено ви да ни оставят положителен отзив и оценка 5 точки, това ще ви отнеме само на 1 минута. Ако имате някакви недоволство нашите стоки, след като ги получите, моля, просто се свържете с нас в рамките на 7 дни, ние можем да предоставим безплатна замяна или връщане на парите.Ние ще оставим положителна оценка на всички купувачи, когато поръчката, ще бъде завършен.
Безплатна доставка въздушна поща стълб на кит.
Ако плащането е над $ 150, ние ще изпратим колет безплатно чрез EMS(3-7 дни) и подарък.ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши да ви удовлетвори и да направи вашето пазаруване приятно тук.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Снимки показват само някои от пробите, можете да получите различни стилове на поръчка. Понякога се дължи на митническите или метеорологични проблеми той задерживался на няколко дни. Възстановяване на сумата ще бъде извършено, след като стоките ще бъдат върнати в първоначалното им състояние.
Ако продуктът е повреден, моля, незабавно уведомете ни, да замени или поправи.
100% гаранция. Купувачът трябва да се опита да поискате иск от логистична компания за получаване на относителна компенсация.

Свойства

Диаметъра На Продукта:
22 X 55 mm
Тип Елемент:
Мъниста
Глоба или мода:
Модни модели
търговска марка:
QIANZHIYUN
Материал:
Кост
Външен Диаметър:
22mm
Форма На Продукта:
Овална Форма
Размер:
22 X 55 mm