.

EDGEV държачът MCLNR2020K12 MCLNL2020K12 MCLNR MCLNL аксесоари за стругове CNC машини външен струг титуляр за CNMG120408

EDGEV държачът MCLNR2020K12 MCLNL2020K12 MCLNR MCLNL аксесоари за стругове CNC машини външен струг титуляр

15.98
BGN 15.00 -6 %

Продукти
Налично

Строго внедряйте цялостна система за управление на качество, 100% контрол; ние използваме щуповое нож (0,01 mm) за проверка бразда плочи, за да се увери, че табелата и на притежателя на инструмента здраво прикрепени. Материал : 42 Cr Mo (легированная пружина стомана) 09.-Често Задавани Въпроси
Въпрос : в сравнение с другите си конкуренти, какви са предимствата на у нас?
Отговор : с бързото развитие на индустрията и материали за обработка на детайли на машини за хора имат по-високи изисквания към режещи инструменти и стратегии за обработка. Нашата компания е посветена на това, да предостави на клиентите задоволителни продукти. Начин на захващане : горна дупка и затягане на 04. е доставчик на съставните режещи инструменти, който работи по проектиране, разработка, производство, търговия и техническо обслужване на продуктите.
Техническо Ръководство
Инструменти Hardmetal Edgev ви осигури основното производство инструмент, междувременно; ние също така предоставя необходимата техническа подкрепа и консултации за ползите от продукта, за да разреши проблемите на клиентите.
Edgev Hardmetal Tools има големи категория на производство и широка гама от приложения, така че клиентите могат да получат това, което те искат, в най-кратки срокове, и това може значително да спестите.
Edgev Hardmetal Tools осигурява отлични продукти за най-добрите производители на станкостроительных инструменти, като предоставя на потребителите разнообразни и цялостни решения на местни инструменти, както и удобен и ефективен услуги за дистрибуция. Ние очакваме с нетърпение да получите достъп до глобалната система за доставки на металорежещи машини.
Edgev Hardmetal Tools (Dalian) Co. Ъгъла На Навлизане На Кацане : 95 Градуса 06.
Междувременно, тя обхваща широка гама от режещи инструменти и машини с инструменти, на изделия от бързорежеща стомана, инструменти от цементированного карбид, керамика, PCBN, PCD и диаманти; освен това, тя също така отговаря за вноса и износа, сервизно обслужване, техническа транспорт, както и консултантски услуги, всички от които включва в себе си множество различни престижни райони, като например космическите изследвания, автомобилостроенето и корабостроене, windenergy и ръчна обработка на детайлите.

Свойства

Широчина вмъкване (мм):
MCLNR2020K12 дясно, ляво MCLNL2020K12
Покритие:
Друго
Твърдост:
Висок
Номер На Модела:
притежателят на струг инструмент
Използването на:
Външен Струг Инструмент
търговска марка:
ЭДЖЕВ
Материал:
42CrMo
Приложение:
инструменти за струговане
Означение ISO:
MCLNR/L2020K12
Начин На Затваряне:
Стяга горната част и дупки
Достъпни Вложки:
CNMG120404 / 08
Ъгъл На Повикване За Кацане:
95 градуса
Ъгъл на разделящото пространство вложки:
0 градуса
Размер джолан:
H20mm*W20mm*L125mm
Материал:
Легированная пружина стомана 42CrMo
Цвят:
сив/черен