.

Кратко ново 4-Слотное зарядно устройство със защита от късо съединение за литиево-йонни акумулаторни батерии 18650 GDeals-20

Кратко ново 4-Слотное зарядно устройство със защита от късо съединение за литиево-йонни акумулаторни батерии

9.58
BGN 7.00 -27 %

Продукти
Налично

DHL и UPS имат строга политика на поръчката батерии.
Оформяне На Клиента :
1.Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, свържете се с нас за частично/пълно връщане или подмяна на нашата цена. (например ти донесе грешен размер или грешен детайл).
Коментари :
1. На връщане, който е резултат от грешка на клиента, ще бъде предмет на самия приспадат такси за доставка от сумата за връщане. Ако сте избрали доставка EMS/DHL/UPS, тя е на 5-8 дни, за да пристигнат.
описание на обекта
Характеристика :
Подходящ за 1-4 18650 литиево-йонни акумулаторни батерии.За доставка, Бихме искали да въведете информация за вас тук :
1. Ако удовлетворяетесь с нашия продукт, а добросердечно излезте е звезда и на добра обратна връзка за нас. Не могат да налагат никакви данъци върху продажбите и такси за обработка на пратката. Ние ще Ви отговорим възможно най-скоро. Ако сте готови да използвате доставят, тогава имате нужда от заплащане на допълнителна цена. Ние ще се опитаме ни най-доброто, за да разреши проблема в путе ще сте доволни !. Моля, Обърнете Внимание На Това! Моля, проверете вашето местно митническо законодателство и посетете уеб сайта на местния митнически отдел, преди да купите. Моля, проверете вашето местно митническо законодателство и посетете уеб сайта на местния митнически отдел, преди да купите.Ние се напише по-ниска стойност на пакета, за да избегнете тарифа продукти.

Свойства

Изход Стандартна:
САЩ, ЕС, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, AU
търговска марка:
A AUSUKY
Тип:
Електрически
Бързо зареждане:
No
Интелигентно Зареждане:
No
екран на дисплея:
No
Номер На Модела:
B056357
Воспользуйся:
Стандартна Батерия
Пакет:
No
Номер На Батерията:
4шт