.

mtsooning 5 кабели на ключ за запалване превключвател 3 позиции Вкл Изкл старт на нов универсален за китайския преносим Дизел генераторного на двигателя

mtsooning 5 кабели на ключ за запалване превключвател 3 позиции Вкл Изкл старт на нов универсален за китайския

19.73
BGN 14.00 -29 %

Продукти
Налично

Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.
Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в !
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна. Време За Доставка :
1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.
Характеристики :
100% нова марка. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ПОМОЩТА НА
ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГАРАНЦИЯ.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Изключения не се случва!
Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

Свойства

търговска марка:
mtsooning
Името На Модела:
5 Кабели На Ключ За Запалване Прекъсвач
Сертифициране На Входящи Тестове:
ССС
Тегло На Продукта:
0.1kg