.

Rolabling мощен филтър за нокти с 3 феновете на чисти инструменти прахосмукачка маникюр инструменти с 2 торби за прах

Rolabling мощен филтър за нокти с 3 феновете на чисти инструменти прахосмукачка маникюр инструменти с

106.13
BGN 64.00 -40 %

Продукти
Налично

Моля, оставете един добър съвет е, ако сте доволни от продукт (4-5 звезди!) благодаря!!! Ние се грижим за нашите ценни клиенти и ще се опитаме да реши всички неочаквани проблеми. Безплатна доставка по подразбиране да се изпрати по пощата въздушна поща на Китай. 5x9cm (1бр) брутното Тегло : 2.Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.
включва : филтър за нокти торба за прах за нокти *2 го доставка от врата до врата. Време на пристигане : A). Ако не сте получили стоката си в обичайното време или ви се струва, че с процес на транспортиране че нещо не е наред. Монтаж : на първо място, моля, отворете опаковката.5 кг консумирана мощност : 110 V & 220 V HZ : 50 HZ-60 HZ консумирана мощност : 20 W
Описание колектор на прах нокти : 1. фенове, 30000 RPM маникюр dryer machine & Nail manicure dryer machine са професионални за нокти. Преди да извадите защитния кожух уверете се, че вентилатора е изключен от мрежата за захранване. Но ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса. 1) Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за обмен или връщане (за 7 дни), но, моля, свържете се с нас преди връщането.Европа и Северна Америка (20-25 дни) C).Не използвайте и не спирайте да използвате уреда, ако е повреден, особено на захранващия кабел и кутия.

Свойства

Цвят:
ШТЕПСЕЛЬНАЯ ВИЛИЦА САЩ 110В, ШТЕПСЕЛЬНАЯ ВИЛИЦА ЕС 220V
Тип Елемент:
Обзавеждане За Нокти
Номер На Модела:
филтър за нокти
Материал:
Пластмаса
Размер:
110V&220V
Атестация На Качеството На Продукта:
CE
търговска марка:
роляблинг
Воспользуйся:
Нийл Арт
Име на продукта:
пирон изкуство прах смукателния колектор
Стилът На Продукта:
Обзавеждане За Нокти
is_customized:
Yes
Материал:
Кожзаменитель Мотор
Съвети:
Моля, изберете щепсела в съответствие с местните напрежение.