.

Чаши и напитки-магически трик, в едър план магия, магически аксесоари подпори

Чаши и напитки-магически трик, в едър план магия, магически аксесоари подпори

21.41
BGN 20.00 -7 %

Продукти
Налично


По този начин можете да демонстрират магически ефект за неопределено време, в съответствие с вашата рутина.
Paym ent :
Ние приемаме всяко плащане, която искате, вие можете да се свържете с нас на първо място, когато искате да използвате друг плащане.Ние много сериозно се отнасяме към вашите жалби и спорове, и ние ще предприемем всички действия в рамките на разумните граници, за да реши жалбата си, преди да сте опубликуете вашия кометар. целият трик е да изпратите ще бъде тестван себе си един след друг, така че ако има някакви проблеми, моля да ни предоставите всички доказателства (фото или видео), след като сме го разгледа, ще изпратим нов трик за вас.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Освен това, принципите и манипулация с "чаши и напитки" абсолютно надеждни.продуктът не ще включва батерия, защото транспортните фирми не позволяват да го изпратите.
Могат да бъдат многократно доказана в продължение на безброй много пъти.Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Това ще ви отнеме само няколко минути, за да придобият умения.
Може да се прилага на всякаква течност. И купувачът трябва да носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Свойства

Материал:
Хартия
Тип:
чаша
Възрастова Група:
Възрастни
Формуляр За Участие:
Сценична Магия
Пол:
Унисекс
Характеристики:
С Dvd, Лесно Да Се Направи
търговска марка:
ду-уопс