.

2 бр./лот Силиконова капачка за 3D вакуум сублимация машини ST3042 филм на горните повърхности на вакуум патронник free ship

2 бр./лот Силиконова капачка за 3D вакуум сублимация машини ST3042 филм на горните повърхности на вакуум

45.46
BGN 34.00 -25 %

Продукти
Налично

Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение. / лот
Трябва да смениш Силициева капака и да се опитват да избягват остри предмети, за да забавят Силициева капак или, може би, понякога поради прегряване тя е опожарен. Без това митническо ще се върне на стоки в Китай . Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Без тях ние можем само по DHL, Hong Kong post или China Post !
За руски клиенти, моля, изпратете ни вашето пълно име (не по-малко от 3 думи), включително и на името, бащиното име и фамилното име, в противен случай Поща на Русия няма да пусне пратката и няма да се върне в Китай !
За бразилските клиенти, ако искате да превозва Федерална Експрес, ДХЛ, TNT, упс, нещо, моля кажете ми вашия номер данък ( КПФ или КНПДЖ ).
4) ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.
2) всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние не ще ви възстановим парите. Или пък можете да изберете замени.

Свойства

Номер На Модела:
силиконовата капачка
Тип:
Теплопередача