.

диспенсер бира кула кръчма/бар с пивными кранове и символи /златна бирария колона

диспенсер бира кула кръчма/бар с пивными кранове и символи /златна бирария колона

278.48
BGN 237.00 -15 %

Продукти
Налично


Ако всички тези условия бъдат изпълнени, моля, изпратете ни форма за кандидатстване по електронна поща, в рамките на 7 дни от датата на получаване на стоката.
Коментари
1.Ние ще ви изпратим стоката в срок от 7 работни дни, след потвърждение, пълно плащане. продукти са в перепродаваемом,неношеном и първоначалното състояние с всички документи,кутии и ръководството на потребителя. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да научите и да ви отговори в тази цена. Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката. Ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага. Освен това, ние приемаме индивидуални продукти. Благодарим ви!
бирария кула 1 бр, немски бирен кран 2 елемента , бирария издател на 2 елемента , без кабина за гмуркане
Доставка
1 .Пука ми за замяна или връщане на стоката трябва да бъде за сметка на купувача. Продуктът ще бъде маркиран като "подарък" или "модел" за лесно митнически и по-малка такса. (ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за митниците, моля, уведомете ни, при извършване на поръчката)
Правила за връщане
1. купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело ,проблеми и щети, причинени на услугата за доставка, като злополуки, забавяне или други въпроси.

Свойства

Тип:
Аксесоари За Бар
Брой:
1
Характеристика:
Съхраняват, Екологично Чист
Номер На Модела:
Z30120
търговска марка:
Дсо
Материал:
Метални
Тип Аксесоари За Бар:
Диспенсер за бира
Вид На Метал:
Хромирани месинг
Име:
бирария кула
Друго име:
бира опаковка / бирария колона
Материал:
Титановая неръждаема стомана
бирен кран:
Тип кран Германия
madallion:
2 елемента
тръба за охлаждане на гликол:
Има
материал на тръбата:
неръждаема стомана