.

Shift bending fork (memory metal) - магически трик, магическа чанти, подпори, комедия, най-добра сценична магия

Shift bending fork (memory metal) - магически трик, магическа чанти, подпори, комедия, най-добра сценична

128.16
BGN 119.00 -7 %

Продукти
Налично

целият трик е да изпратите ще бъде тестван себе си един след друг, така че ако има някакви проблеми, моля да ни предоставите всички доказателства (фото или видео), след като сме го разгледа, ще изпратим нов трик за вас. Можете да поискате видео преди да поръчате
Shipme nt :
1. продуктът не ще включва батерия, защото доставка compa ny не позволява на кораб.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Ние ще ви върнем парите, ако възстановяването на стоки в рамките на 3 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина, без никакви щети или загуби. (Повечето обекти са безплатна доставка, вие не трябва да плащат за разходите за доставка, в този вид).
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от доставка. Моля, посъветвайте се обясни vide o за детайли, когато сте поръчали. И купувачът трябва да носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. (в повечето случаи това не е проблем трик, това е купувачът не знае как да играе в нея)
Обратна Връзка И Спорове :
1. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 2 дни, веднага след като вашето плащане ще бъде завършена. детайли, които сте получили с всички проблеми, моля, свържете се с нас първо, ще slove за вас, не отваряйте спор.

Свойства

Материал:
Дърво
Тип:
Шалове
Възрастова Група:
Възрастни
Формуляр За Участие:
Сценична Магия
Пол:
Унисекс
Характеристики:
С Dvd, Лесно Да Се Направи
Размер:
One Size
търговска марка:
ду-уопс