.

AR15 трева зелена анодизиран Free Float System 9/10/12/13. 5/15 Inch Keymod Handguard Rail Безплатна доставка

AR15 трева зелена анодизиран Free Float System 9/10/12/13. 5/15 Inch Keymod Handguard Rail Безплатна доставка

50.54
BGN 48.00 -5 %

Продукти
Налично

Други страни могат чрез въздушна поща стълб кит (около 25-45 работни дни). За всеки обмен или връщане ни се нуждаят от оригиналната разписка, или документ за покупка в нашата система, и продуктът трябва да бъде в първоначалното си състояние, включително кутия, баркод UPC, опаковане и всички аксесоари. Ако не сте доволни от покупката, ние ще се радваме да произвежда замяна или възстановяване на цената на даден продукт след приспадане на S&H в продължение на 14 дни от датата на вашата покупка. Моля, любезно ни предоставите номер за проследяване, след като се върнете артикула. По всички причини, поради които вие не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас на първо чрез (съобщение) или на (задайте въпроси за продажба), преди да напуснат отрицателна обратна връзка или отваряне на сделка. След като получим стоката, ние ще направим пълно възстановяване на вас възможно най-скоро.
Спецификация.
Възстановяване/Връщане На Парични Средства
Ние стоим зад всеки продукт, който продава. Моля, не отваряйте дело, тъй като ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем за вас. Продукти грузят веднага от Китай чрез въздушна поща стълб кит, времето за доставка ще зависи от различни дестинация. Разходите за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане. Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.
Коментари
Ние винаги ще работим с вас, докато не сте доволни, и ние искрено се надяваме, че можете да ни остави положителна оценка с 5 звезди.

Свойства

Цвят:
9-инчов алуминиева гайка, 10-инчов алуминиева гайка, 12-инчов алуминиева гайка, 13,5-инчов алуминиева гайка, 15-инчов алуминиева Орех, 9-инчов стоманена гайка, 10-инчов стоманена гайка, 12-инчов стоманена гайка, 13,5-инчов стоманена гайка, 15-инчов стоманена гайка, 7-инчов алуминиева гайка, 7-инчов стоманена гайка
Функция:
Червена Точка
Тип:
Пушка
Номер На Модела:
NSR-AGG9-15
търговска марка:
АПЛЮС