.

Подгонянный размер 3D прозореца стъклена фолио вратата етикети съвременно изкуство етикети непрозрачен самоклеящийся божур

Подгонянный размер 3D прозореца стъклена фолио вратата етикети съвременно изкуство етикети непрозрачен

38.40
BGN 33.00 -14 %

Продукти
Налично

Затова вашите коментари са изключително важни за нас. Материал : самоклеящийся (с лепило),непрозрачен,а на задната повърхност и бяла,но не е матово.
Как да използвате :
1.Моля, любезно разберете, че е време за доставка на повече от вашия местен търговец на дребно.Руският клиент се изисква да посочите цялото име. По-късно ще ви даде положителна оценка. Предлагат се отдели от останалата част във вода с малко эссенцией препарат, или може да се разделя на нея, измиване с вода горната лента, за да се увеличи степента на смазване, за да се предотврати залепване фолио за прозорци.com/store/product/how-to-use-for-window-films/1504506_32560354592.Моля, не забравяйте да се удвои адрес преди завършване на плащане. Ние ще се занимаваме с вас, за да реши всички проблеми колкото е възможно по-скоро
Забележка : продуктите може да покаже различен цвят, при различно осветление и от различни графоскопе,например, при ярка светлина, цветът ще бъде по-светъл и по-тъмен цвят на светлината ще бъде по-дълбоко. Сега можете да видите гладка страна .Публиката не можеше да се види отвън, и светлината не може да мине, все пак.
2 Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.
3 свържете се с нас по електронната поща или на нашия търговски мениджър , преди да оставят някакви отрицателни или неутрални коментари.
Данък :
Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.

Свойства

Функция:
Топлоизолация Взрывозащищенная Декоративна
Повърхностно Покритие:
Непрозрачен, Опетнен, Замразени / Вытравленный
търговска марка:
Yesmet
Характеристика:
Самоклеящийся Материал
Материал:
PVC
Тип:
Стъклени Филм
is_customized:
Yes