.

Ss30 6 мм 3D маникюр скъпоценни камъни мъниста нокти инструменти украса блясък на кристали за нокти, бижута съвети светло синьо N12

Ss30 6 мм 3D маникюр скъпоценни камъни мъниста нокти инструменти украса блясък на кристали за нокти, бижута

7.28
BGN 7.00 -4 %

Продукти
Налично

Лепило в комплекта не е включена. Време на пристигане зависи от някои фактори, както и различни райони. Благодаря
Описание
Съдържание на опаковката : около 1000шт кристали, номер на цвят, моля, вижте по-долу, изберете цвят, който ви харесва
Моля, обърнете внимание : тези кристали трябва да се фиксират в желаната позиция. Изображението не показва действителният размер, само за справка за цвят, проверете размера, броя на смола, планински кристал, плоска задната Crystal внимателно да се консултирате описание преди предложението, благодаря~ Моля опитайте се да направим вашите продукти красиви и уникални отличен за декорация на вашия мобилен телефон, ipad, камерата и всичко, което може да се измисли!
Доставка :
Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на работния ден 3 въздушна поща стълб на кита след като компенсация е ясно.
Връщане
Возвратная опаковка трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали и аксесоари. Подробности ще пристигне в 25-60days. Обикновено детайли заемат около 35-60 дни. Ако искате да знаете, къде се намира стоката, моля свържете се с нас чрез е 50 дни след изпращане на стоките.За времето на доставка и отслеживающем стая, Ако сте избрали "China Post Ordinary Small Packet Plus", като метод на доставка. Този начин на доставка включва номер на доставката, но не и номер за проследяване. И наистина свържете се с нас, преди да върнете продукта. Изберете желания цвят и размер от падащите списъци по-горе.

Свойства

Размер:
ss30
Брой:
1
Тегло:
50g
Тип Елемент:
Планински Кристал И Декорации
търговска марка:
Эчикъ
Материал:
Смола
Вид На Продукта:
Кристали
Техника:
Не коригиране / нужда от лепило
Пакет:
1000 бр. / лот