.

Идеален 6.5-7 мм АААА бял AKOYA перли, обици 14KT злато

Идеален 6.5-7 мм АААА бял AKOYA перли, обици 14KT злато

49.58
BGN 36.00 -27 %

Продукти
Налично


За получаване на други искания за възвръщаемост, моля, свържете се с нас по електронната поща. метод за доставка по подразбиране-Въздушна поща, която в повечето случаи не е митнически проблеми.
- Повечето проблеми могат да се решат, не оставяйки един на друг негативни коментари. Благодаря за вниманието. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне при вноса на стоките.
За нас
Това е моят нов магазин, и аз оценявам всеки клиент, който идва и посещава нас. Моля, уверете се, че темата не е изкуствен саботаж.
Доставка
1.
Моля, внимателно прочетете тези подробности преди началото на търга и се свържете директно с нас за допълнителни въпроси, нашият сервизен персонал е готов ще ви обслужи. Ако опаковката е повредена по време на транспортирането, моля, откажете се подпише пакет, и той ще се върне към нас. Ако, обаче, всички допълнителни такси, които са за оформяне на митническите органи трябва да бъдат направени от клиента.
- Положителен отзив ще бъде изоставен след получаване на обратна връзка от страна на купувача. След това незабавно се свържете с нас. Ако сте закупили в ненадлежащем състояние, моля, обърнете внимание, че разходите за доставка и обработка няма да ви бъде възстановена цялата разходите за обратна доставка трябва да бъде платена от купувача.

Свойства

Тип Обеци:
Обеци-Карамфил
Тип Елемент:
Обеци
Глоба или мода:
Модни модели
Формамодел:
Сърце
Тип На Метали:
Сребро
Пол:
Жени
Материал:
перлата на
Стил:
Модерен
Вид На Перли:
Сладководни Перли
is_customized:
Yes
Задната Част На Находище:
Майната-надолу задната част на кутията
Номер На Модела:
ААА