.

5шт NdFeB магнити супер силен блок кубовидные магнити редкоземельный неодим N50 60 x 10 x 4 мм

5шт NdFeB магнити супер силен блок кубовидные магнити редкоземельный неодим N50 60 x 10 x 4 мм

34.18
BGN 31.00 -9 %

Продукти
Налично


3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ :
Ние не бихме препоръчали да използвате този магнит деца под 5 години без надзор!
Пакетът включва :
5 X Магнити
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.
3, електрическо поле : VCM,CD/DVD-ROM, генератори, двигатели, серво мотори, микромоторы, двигатели, вибрационни двигатели. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Технически характеристики :
Ранг : N50
Материал : Nd Fe B
Форма : Блок
Размер : 60 x 10 x 4 мм
Количество : 5шт
Приложения :
1, акустична поле : говорител, приемник, микрофон, аларма, аудио етапа, автомобилни аудио и така нататък.
4, машини и съоръжения : магнитна сепариране, магнитни кран, магнитно оборудване. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.

Свойства

търговска марка:
ЛЮБОСКИ
Форма:
блок
Приложение:
Промишлен Магнит
Част:
редкоземельный Магнит
Тип:
Постоянен