.

24 големина на бар 3/8 стъпка .063 (1.6 mm) междурелсие 84Drive Link бързо изрязва дърво за Stihl 048 E20 E220 MS362 MS391

24 големина на бар 3/8 стъпка .063 (1.6 mm) междурелсие 84Drive Link бързо изрязва дърво за Stihl 048

30.37
BGN 26.00 -14 %

Продукти
Налично


Ние се фокусираме върху качеството ,обслужването и цената, която ние предлагаме, е много икономичен в сравнение с нашите качествени.
Аз мисля, че ние ще ви донесе добър опит за пазаруване
Ние сме специализирани само в пильных вериги
Когато поръчвате pls прочетете
Първо Изберете правилните верига : ако не е много ясно за вашия тип вериги, pls просто се свържете с мен , аз ще ви дам да се реши и да намерят правилните вериги , ако да речем ви вид вериги безпокойство, веднага ще ви изпратим нов отново, докато не бъде правилно ,
pls, не се отварят спор, ние ще ви дадем да се реши .(ако сте сами, купете си от тревожни веригата, ние не правим безотговорни )
На второ място, ако не можете да намерите информация за проследяване ,моля, свържете се с мен на първо място , аз ще ви дам да се намери , ако е загубен , аз ще ви изпратя нов отново , и ако е, когато вие получавате ,тип вериги притеснява , моля , свържете се с мен , аз ще ви изпратя нови вериги отново , ако веднага ще ви изпратим верига по-малко, отколкото си поръчате, моля, свържете се с мен, веднага ще ви изпратим по-малко от веригите отново . ние ще ви дадем да се реши . така pls потвърждават тип вериги след това приказывают .
Ако не знаете размера на бара моля измерете дължината см
Pls намерите размер бар см corrseponding ръководство прът инчов размер.
Нашите опитни екипи се занимават с проблема , ако имате някакви проблеми с вида вериги , моля, изпратете съобщение, ние ще ви дадем възможност да се реши и да намерят правилните вериги за вашите нужди .

Свойства

Материал:
Сплав
Структура:
Зъбни Верига
Направи си Сам пособия:
Коментари
is_customized:
Yes
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номер На Модела:
84DL
Функция:
детайли резачка
Връзки:
84
Подаване:
3/8
Калибър:
.063