.

Колекционерска стойност китайски стара Бронзова резбовани купата на императора Дракон династия Цин 5, диаметър 8 см

Колекционерска стойност китайски стара Бронзова резбовани купата на императора Дракон династия Цин 5,

108.80
BGN 81.00 -26 %

Продукти
Налично

ние ще изпратим информация до 3 работни дни, след като компенсация ще бъде постигната. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.ние не носим отговорност за всякакви злополуки ,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.Така че, ако имате някакви проблеми,моля незабавно ни пишете по електронната поща.Ние ще се радваме да обменя, заменя или да си пълен плащане. И вие ще получите отговор в рамките на 24 часа.
Ако имате някакви проблеми, когато получавате на вашия продукт, моля, свържете се с нас, без колебание в рамките на 3 дни. Моля, дайте ни шанс да реши всеки проблем. подробности ще бъдат етикетирани като " подарък "или" модел " и с по-ниска стойност за лесно митническото оформяне.
Спедиция
1.
След Обслужване
Ако откриете някакви проблеми с качеството, когато получавате на продукт(и) от нас.
Ние ценим нашите уважавани клиенти и винаги ще се опитаме да ви помогнем.след като получите стоката си, моля, оставете ме на 4 звезди, 5 звезди добра обратна връзка възможно най-скоро, ако сте доволни.и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.И след това ние ще направим същото и за вас.Обикновено това отнема 10-25 работни дни, за да пристигнат.
Скъпи приятели,
Добре дошли в моя магазин! Ние сме готови да се справят с теб, в сърцето ми, нашата приятелство-това е първото нещо, бизнес-това е вторият завинаги. Въздушна поща стълб на кит.

Свойства

търговска марка:
Семейство Айгуоли
Регионална Функция:
Китай
Материал:
Метални
Тема:
Хората
за размера на:
Височина 5 см, диаметър 8 см