.

Runyangshi Crystal пушачи тръба черно цедка кварцов камък 1 бр Пикасо Заздравяване пръчка димна тръба за високо качество PH05

Runyangshi Crystal пушачи тръба черно цедка кварцов камък 1 бр Пикасо Заздравяване пръчка димна тръба

28.56
BGN 23.00 -19 %

Продукти
Налично


Име На Продукта : Кристален Комин
Материал : Обсидиан
Дължина на кристала : около 10,4 см
Ширина на кристала : около 2,9 см
Дебелина : около 1,8 см
Тегло : около 96 г
Брой : 1 Бр.
1. Ако има някакви проблеми с плащането, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез месинджър. Ние ще ви отговорим и придумаем начин възможно най-скоро.
2. моля приключите процеса на плащане бързо след като сте направили поръчка по поръчка. Ние доставяме стоките след заплащане.
3.Вие имате вашите подробности за цената на пакета, тъй като вие сте закупили повече части в също време. Свържете се с нас и ще получите по-ниска цена
1. Please ни дават обратна връзка 5-старт ако сте доволни от покупката си.
2. това ще бъде много благодарен, ако споделите снимки елементи за обратна връзка.
3. моля не ни даде отрицателен резултат, въздействие, без да говори с нас. Ние обещаваме да разреши всеки вид проблеми, стига да се свържете с нас.
1. Вашето удовлетворение е наш приоритет! Ако не сте 100% доволни от покупката си, моля, свържете се с нас чрез месинджър. Ние ще отговорим на един работен ден. Ние обещаваме да се справят с този проблем, е добре и да ви направи щастлив.
2.За проблеми с качеството, ние предлагаме връщане на 100% .
3.Ако сте склонни да върне или замени стока, по други проблеми, ние (частично) оплачиваем цена за доставка в съответствие с характера на проблема.

Свойства

Регионална Функция:
Китай
Стил:
Античен Имитация
Тема:
Растение
търговска марка:
Руньянгши
Материал:
Органичен Материал
Материал:
Crystal