.

Wifreo 2g / bag голографическое сиво дублирующее влакна / Scud Nymph Fly Tying Dub Material

Wifreo 2g / bag голографическое сиво дублирующее влакна / Scud Nymph Fly Tying Dub Material

7.06
BGN 6.00 -15 %

Продукти
Налично

: мога ли да ви задам други въпроси? Отговор : Да, ние можем да отговорим на всички въпроси на клиентите и ще се радваме да отговорим в рамките на нашите знания. Въпрос : Какво да правя, ако не съм получил своя продукт или имам проблем продукт? А : моля свържете се с нас незабавно, ако всеки проблем, ние ще ви помогнем да разрешите проблема своевременно.
Снимките са взети от истински продукти, но имайте предвид, че действителният цвят може да се различава от показаната цвят се дължи на изместване на цвят. Ние обявяваме на всички наши пощенски пакети в "catagory of items "като" подарък " с по-ниска цена от 1 до 20 Ние изпращаме поръчки в строго съответствие с адрес на поръчка, ако има някаква промяна на адреса, моля, информирайте ни незабавно, преди ние ще го доставим. Моля, обърнете внимание на това, преди да поръчате, особено за клиенти от Аржентина. В нормални условия на пакети трябва да се изпращат в рамките на 3~5 работни дни след активна плащане.
В момента можете да платите с Visa, Master Card, Western Union, Qiwi и банков превод. Стоки, продавани в магазина, не включва никакви местни данъци и такси, и ние не сме длъжни да плащат местни данъци и такси. Въпрос : колко време мога да получа своята поръчка? А : моля, запознайте се с таблицата по-горе колона "време на доставка". За : можете ли да направите персонализирани услуги? А : Да, магазин Уго предлага персонално обслужване за някои продукти, вие сте добре дошли на дознанию с нас.
Ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на продуктите, продадени или не са продадени в магазина Hugo's, Можете да се свържете с нас и ние незабавно ще ви отговорим.

Свойства

Позиция:
Океан Рок Fshing, Река, Язовир, Изкуствено Езеро, Езеро, Океан Лодка За Риболов
Тип:
Изкуствена Стръв
Номер На Модела:
M
търговска марка:
Wifreo
Категория:
нахлыстовые примамки
Цвят:
варианти на цвета