.

Безплатна доставка на 1 бр. 2 -8 тежкотоварни G скоба G вид на стоманена скоба за закрепване на дървообработващи стягащи инструменти инструмент скоба

Безплатна доставка на 1 бр. 2 -8 тежкотоварни G скоба G вид на стоманена скоба за закрепване на дървообработващи

14.38
BGN 14.00 -3 %

Продукти
Налично

На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката .
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.

Свойства

Размер:
4inch, 5inch, 6inch, 8inch, 2inch, 3inch
is_customized:
Yes
Структура:
G Скоба
Материал:
Метални
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Използването на:
тежък режим
Направи си Сам пособия:
Коментари
Номер На Модела:
HIM-GC2-8
Предмет на:
G Скоба
Размер:
2-8