.

Bonny латекс catsuits

Bonny латекс catsuits

190.40
BGN 181.00 -5 %

Продукти
Налично

След това да споделите с нас вашите размери измервания, ако това е необходимо. Има 2 основни начина за подготовка на латекс към носенето. Цвят На Плът 3.
Не търкайте външната повърхност на облекла е твърде силно или груба кърпа, тъй като гланцирана повърхност може да бъде постоянно надраска.
2) цената на нашия сайт е един и същ за размери XS, S, M, L, XL и дебелина 0,4 mm.
Моля да предоставите подробна информация за измерения за настройките, моля, посъветвайте се с някой друг, който да направи измервания за вас : измерване на себе си ще неточни данни и може да доведе до чувство на неудовлетвореност.
Никога не блестите с помощта на мебелен лак и избягвайте смазочни масла и кремове на маслена основа, тъй като те унищожават гума.
2 : ние произвеждаме латекс с дебелина 0,3 мм; 0,4 мм; 0,6 мм; 0,8 мм; 1,0 мм Дебелина по подразбиране е 0,4 мм, а цената е за 0,4 мм, ако се нуждаете от друга дебелина, моля, свържете се с нас. Гума може да се надраска, ако я търкайте прекалено силно, така че бъдете внимателни.
Цветова Схема
1. Например : на главата : см? Рамо : см? Бюст : см? . Небето-синьо 7. Моля, да ме уведомите за вашите въпроси или коментари. Естествен прозрачен 24. На нашия сайт можете да видите кои са цветовете, и го изберете. тъмно синьо 16. Нанесете фино покритие от вътрешната страна на дрехите и кожата, ако е необходимо. Така че може да им бъде трудно да се носят, без помощта на лубрикант.
Никога не подлагайте своя дрехи на въздействието на открит пламък и огън, тъй като гума гори.
Гума може лесно да бъде маркирана или скъсани ноктите, ако при натягивании облекло се използва прекомерна сила. Моля, свържете се с нас преди да плати, Ако имате нужда от размер XXL или XXXL или друга дебелина.
(1) преди надеванием леко се поръсва от вътрешната страна на дрехата талк на прах.
Ръчно изработени от 100% естествен латекс, не са вредни за човешкия организъм и околната среда
Моля измерете си по отношение на кожата (без да носят). Пурпурен металик 10.

Свойства

Размер:
XS, S, M, L, XL
Материал:
Микрофибър
Тип:
Тела
Вид На Модела:
Твърд
Вид На Монтаж:
Кльощава
Стил:
Модни модели
Номер На Модела:
LQN-W216B-313025
Тип Елемент:
Тела И Тела
Пол:
Жени
Цвят:
Черен
Дебелина:
0,4 мм
Възрастова Група:
Възрастни
Тип На Доставка:
Рум-OEM
Характеристика:
Срещу Бръчки,Екологично Чист, Водоустойчив
Стил:
Модерен
Състав На Материала:
100% натурален латекс